Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2978, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα Πως φτάσαμε στην ανατροπή των δεδομένων - δεν φεύγει το στρατόπεδο -  Ουσιαστικό αποτέλεσμα είχε ο ξεσηκωμός των Αρκάδων. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε Π. Τατούλης: «Να μη διανοηθούν να προβούν στην ιδιωτικοποίηση του νερού, με πρόφαση τους μνημονιακούς στόχους». «Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η επιτυχία του έργου ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Μέσω ΕΣΠΑ η αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ριζών και Σταδίου. Αντιδράσεις τριτέκνων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών. Πέντε χρόνια ζωής για τη Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία. Σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας συμμετέχει ο Δήμος Τρίπολης. Σε διάψευση των πληροφοριών περί αυξήσεων στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, προχώρησε η ΡΑΕ. Ημερίδα στην Τρίπολη για μεταπτυχιακές σπουδές. Ημερίδα για τους κανόνες Ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο. Σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα από τη ΔΑΠ στην Τρίπολη. Γιορτάζει ο ναός του Γηροκομείου Τρίπολης. Στις 11 Δεκεμβρίου οι εξετάσεις για άδειες Ταξί. Προβολές κάθε εβδομάδα στο Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1, αναλυτικό ρεπορτάζ. Δηλώσεις Τσιώλη και Φραγκουλάκη. Το 7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ. Πρεμιέρα με νίκη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΕΦΑ. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε μεγάλη φωτιά στη χωματερή του Πλατωματος. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πλατεία Βαλτετσίου. «Τρίπολη – Καλαμάτα»: Παραδίνεται επιτέλους στην κυκλοφορία το «Παραδείσια – Τσάκωνα»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: