Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2979, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Στο σημερινό φύλλο των Αρκαδικών Ειδήσεων μπορείτε να διαβάσετε Ξανά το ίδιο πρόβλημα στην Αρκαδική Πρωτεύουσα -ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - και κανείς δεν ξέρει πότε θα μαζευτούν και που θα πάνε. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε Κοινωνία της Πληροφορίας: Επιχορηγήσεις άνω δόθηκαν στην Πελοπόννησο για τον εκσυγχρονισμό των ξενοδοχείων και καταλυμάτων μέσω της Δράσης «digi-lodge». Την Παρασκευή ο έρανος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Βιωματικό Σεμινάριο σε Νηπιαγωγούς της Αρκαδίας.
Στις 14 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων οργανώνει την 3η Ημερίδα  για τα Ναρκωτικά – Μάστιγα του αιώνα. Ικανοποίησή Γιαννακούρα για την επίσημη διάψευση του Υπουργού ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μεταφοράς του ιστορικού Συντάγματος από την Τρίπολη. Προσφορά εικόνας από το Σύλλογο Στερεοελλαδιτών. Γιορτή της Ανακύκλωσης στο γυμνάσιο Τυρού Κυνουρίας. Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης και Οργάνωσης σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας. Ίδρυση Ταξιαρχίας στην Τρίπολη προτείνει η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων. Ρύθμιση ώστε τα κενά στους Δήμους να καλύπτονται με συμβάσεις μίσθωσης έργου προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Ο ΕΟΣ Τρίπολης εξορμά στο Μαίναλο. Από τον Φεβρουάριο η δωρεάν παροχή γάλακτος και φρούτων στ α σχολεία.
Στις Αθλητικές σελίδες μπορείτε να διαβάσετε ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ 0-4. Η απόδοση των «φιλοξενούμενων» δεν άφησε περιθώρια στο «τριφύλλι». Τι έγινε την 5η αγωνιστική στην Α2 γυναικών. ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 81-88. Δεν άντεξε στην ανωτερότητα και το ρυθμό του αντιπάλου. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία Τρόφιμα θα διανεμηθούν σε απόρους της Αρκαδίας. Στοιχεία για την Αρκαδία στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: