Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2980, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα: «Ποιοι δικαιούνται και πως θα καταβάλλεται το νέο επίδομα τέκνων. Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (Ε1), μέσω Taxisnet. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα: Διανομή ρυζιού και ζυμαρικών σε Λεωνίδιο και Τυρό. Εκδήλωση ΣΑΟΟ με θέμα: «Από τον Όλυμπο στο Έβερεστ».
Στις εσωτερικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στα θέματα της τοπικής επικαιρότητας διαβάστε: «Θερμοκοιτίδα απασχόλησης» για ανέργους στην Αρκαδία. Με την πρέσβειρα της Βουλγαρίας συναντήθηκε ο Λυκουρέντζος. Προμήθεια Φίλτρων Τεχνητού Νεφρού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Ένας Αρκάς στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Τα ονόματα των Αρκάδων μαθητών που βραβεύτηκαν από την Eurobank. Στο στάδιο της Τεγέας θα στεγαστεί ο ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. «Να καταργηθεί τώρα το χαράτσι της ΔΕΗ», τονίζει με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων της ΔΕΗ». Επίσης ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα στις στήλες των Οικονομικών Νέων και των Νέων για τους Αγρότες.
Επίσης διαβάστε: Παρεμβάσεις Βαλασόπουλου για έργα στο «λιγνιτόσημο» και απομαγνητοφώνηση πρακτικών. Ρύθμιση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων ζητά το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Μαγικά Χριστούγεννα στην Τρίπολη. Δεύτερη ευκαιρία για το τραυματισμένο Τσακάλι στον υγρότοπο Μουστού. Νέο πρόγραμμα ανακύκλωσης προτείνει ο Μπουκλής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Διαβάστε στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Μπήκε στην προπόνηση ο Κουρμπέλης. Ρούσης: «Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα». Τζήλος: «Εκτός προγράμματος το ματς με Πανόπουλο για εμάς». Παρασκευόπυλος: «Θα παλέψουμε για πορεία ανάλογη με το ξεκίνημα».Προπορεύονται στην Α’ κατηγορία Μεσσήνη, Σπαρτιατικός και Θουρία. Αλικάκος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης». Όρια και 17 μετάλλια ο ΚΟΑΤ στο 7ο Κύπελλο ΚΟΑΤ. Άνετη επικράτηση και πρώτη νίκη για φέτος από το Σύλλογο Δρομέων επί του ΝΟ Πύλου. Αναλυτικόρεπορτάζ.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Δεν σβήνει με τίποτα η φωτιά στο Πλάτωμα! Ξεκινά η αποκομιδή Αποριμμάτων στην Τρίπολη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: