Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2986, Παρασκευή14 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέμα: «Αιτήσεις για το Κοινωνικό Ιατρείο. Για ανασφάλιστους, άστεγους και άτομα που έχουν χαμηλό εισόδημα που θα λειτουργήσει ο Δήμος Τρίπολης». Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μουσείο υδροκίνησης Δημητσάνας. Τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ για καλό σκοπό στη Μεγαλόπολη.
Επίσης στις εσωτερικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε: Συνεχίζεται η χορήγηση φαρμάκων μόνο με μετρητά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Εγκαινιάστηκε η έκθεση Πελοποννησιακών προϊόντων στην Αθήνα! Ερώτηση του Κώστα Ζαχαριά για τα λειτουργικά προβλήματα του ΕΚΑΒ. Απεργούν οι εργαζόμενοι του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Εννέα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας. Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Κατηγορηματική άρνηση των εμπόρων της Τρίπολης για λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Στο 20,1% εκτινάχθηκε η ανεργία στην Πελοπόννησο. Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
Επίσης διαβάστε: Πέτρος Τατούλης: Η αποκατάσταση της χωματερής στο Πλάτωμα είναι πρώτη προτεραιότητα. Διαμαρτυρία επαγγελματιών του Άστρους για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Για εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ μιλά το ΠΑΜΕ. Για θέματα υγείας διαβάστε: Άρθρο του Βασίλειου Αθανασόπουλου με θέμα Τενοντίτιδα Ώμου. Οι γιατροί σταματούν από τη Δευτέρα την πίστωση προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Έβαλε τις βάσεις ο Αστέρας για πρόκριση στη Λάρισα εν μέσω προβλημάτων. Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο η μετακίνηση του Αστέρα μέχρι το Σάββατο. Τσιώλης: «Προτεραιότητα για εμάς το πρωτάθλημα». Λίγα λόγια για τα φετινά προσώπα στο ρόστερ του ΣΕΦΑ. Καστρίτης: «Πάση θυσία νίκη». Στο ΣΕΦ την Κυριακή οι ακαδημίες του Αρκαδικού. Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του ο ΣΕΦΑ! Κι όμως γυρίζει! Απίστευτη νίκη του Νεοχωρίου επί το Φιλαθλητικού. Νέα προγράμματα άθλησης στην Τρίπολη!
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Η απόφαση για το αίτημα περί μερικού αποχαρακτηρισμού του διατηρητέου κοιμητηρίου του Ναού Μεταμορφώσεως.  Στο Δημοτικό Συμβούλιο η έκθεση επικινδυνότητας για το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Άστρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: