Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2987, Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στις Αρκαδικές Ειδήσεις μπορείτε να διαβάσετε στο πρώτο θέμα υπογράφεται προγραμματική σύμβαση και προχωρά η αντιπλημμυρική προστασία στο Αλφειό. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Ειδικού Σχολείου Κάψια. «Οποιαδήποτε μεταβολή, εμπλοκή ή καθυστέρηση στην Ολυμπία Οδό αποτελεί casus belli» λέει ο Περιφερειάρχης. Το απόγευμα της Τρίτης συνεδριάζει το Δ.Σ. Τρίπολης. Την πρόσληψη πρόσθετου επικουρικού ιατρικού προσωπικού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπέγραψε ο Λυκουρέντζος..
Άνετα και γρήγορα ταξίδια σε πολλούς αυτοκινητόδρομους, με έναν και μόνο πομποδέκτη. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ποιήματα και κάλαντα από τα παιδιά του κατηχητικού του Αγίου Βασιλείου. Εκδήλωση στην Τρίπολη για την καλλιέργεια με Φυσικό Τρόπο. Απογραφή όλων των συνταξιούχων λόγω θανάτου καθώς και των προσώπων που συνταξιοδοτούνται με τις διατάξεις των άγαμων θυγατέρων. Νέα διάταξη για τις μετεγγραφές φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Το Δώρο Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα.
Στις Αθλητικές Σελίδες μπορείτε να διαβάσετε νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΚΟΑΤ το Σ.Κ. Τέλος στην στήλη Καλημέρα Αρκαδία μπορείτε να διαβάσετε υπάρχει απόφαση παραμονής του στρατοπέδου στην Τρίπολη; Την έχει δει κανείς; Θέμα χρόνου η επίσημη έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού. Μεγάλες αντιδράσεις για τα έργα που εκπέμπονται από τη φωτιά στο σκουπιδότοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: