Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2988, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο και στο πρώτο θέμα της εφημερίδας. Πρόταση θα υποβληθεί στο ΕΣΠΑ για να αναπτυχθούν δημόσιες τουριστικές υποδομές στο Μαίναλο. Για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, αναβάθμιση υποδομών ορεινού, ημιορεινού τουρισμού και δημιουργία πυρήνων τουριστικής ανάπτυξης. Επίσης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας διαβάστε για το Συμβουλευτικό Κέντρο Ισότητας που εγκαινιάστηκε στην Τρίπολη.
Στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και για τα θέματα της επικαιρότητας διαβάστε: Κινητοποιήσεις από τους πολιτικούς συνταξιούχους της Αρκαδίας. Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον «Ορφέα» Τρίπολης. Εκδήλωση με θέμα: «Τα αρχεία στη Λογοτεχνία». ΔΕΗ: νέος διαγωνισμός για τα φωτοβολταϊκά στη Μεγαλόπολη. Νότια Κυνουρία – Εργασίες θωράκισης στο λιμάνι της Σαμπατίκης. Θετική εξέλιξη για το τμήμα Παραδείσια – Τσάκωνα. Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος στην Στεμνίτσα. Τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο γιόρτασε η Ριζοσπηλιά Γορτυνίας. Τρόφιμα μοιράστηκαν σε εκατοντάδες οικογένειες τριτέκνων της Τρίπολης. Τα προεόρτια των Χριστουγέννων γιόρτασαν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου.
Επίσης διαβάστε για τα Οικονομικά Νέα και τα Νέα για τους Αγρότες και επίσης: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει το «Χαμόγελο» στην Τρίπολη. Χριστουγεννιάτικο τρένο έρχεται στη Μεγαλόπολη. Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στο κέντρο της Τρίπολης. Ανταπόκριση πέρα από κάθε προσδοκία στην πρόσκληση αλληλεγγύης από Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ΕΡΑ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών ο Πέτρος Τατούλης.
Επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Αφοπλισμένος επιθετικά εκτός Τρίπολης ο Αστέρας. Ακόμη μία ήττα με 2-0 από τον ΟΦ Ηρακλείου. Τσιώλης: «Θέλαμε να κλείσουμε τον α’ γύρο διαφορετικά». Χωρίς εκπλήξεις το ματς της Κυριακής στα τοπικά. Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης ο Παναρκαδικός στον Εθνικό Μελιγαλά του οποίου και επικράτησε με 3-0. Στην Β’ Εθνική και τη νέα σεζόν η ομάδα ανδρών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ. Πέρασε άνετα και από το Άστρος η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΣΕΦΑ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: