Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2989, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο πρώτο θέμα των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Θα υποβληθεί πρόταση για να υλοποιηθεί δράση απασχόλησης γυναικών στη Γορτυνία. Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης διαβάστε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά Μπασιάκου. Διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο. ΟΑΕΔ: Την Παρασκευή η καταβολή δώρου στους ανέργους της Αρκαδίας.
Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα της επικαιρότητας: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και bazaar στο Άστρος. Ενεργειακή αναβάθμιση στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου και εγκατάσταση μονάδας καύσης βιομάζας. Σε αναθεώρηση του χωροταξικού σχεδιασμού προχωρά η Περιφέρεια. Ρεαλιστικούς στόχους για επενδύσεις στην υγεία ζήτησε ο Τατούλης. Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίπολης για την τελευταία Κυριακή του 2012. Απόφαση επιτρέπει στα καταστήματα να παρμείνουν ανοιχτά τις δύο τελευταίες Κυριακές του 2012. Απόσυρση του άρθρου για λειτουργία τις Κυριακές ζητά ο Εμπορικός κόσμος.
Διαβάστε για τις νέα για τους Αγρότες καθώς και τα οικονομικά νέα και επίσης: Μανταρίνια και πορτοκάλια συνέλεξε η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας στο Λεωνίδιο. Συνεχίζεται η διανομή δωρεάν τροφίμων σε τρίτεκνους της Τρίπολης. Τροχαίο με νεκρή στην παλαιά Εθνική οδό Τρίπολης – Πατρών. Στο Β’ Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας Βουλγαρίας συμμετείχε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Εγκρίθηκε πίστωση για τη ΔΕΥΑΤ.
Στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων» διαβάστε: Το «πρέσινγκ» και η έλλειψη συγκέντρωσης παραλίγο να κάνουν ζημιά στον Αρκαδικό. Τι έγινε στα ματς της 10ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Τι έγινε στα ματς της 7ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών. Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες η Άμιλλα επί της ΦΕΑ.
Τέλος διαβάστε στην τελευταία σελίδα και τη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία»: Έρχονται πιο κοντά Τρίπολης και Καλαμάτα. Ξενώνας για 20 κακοποιημένες γυναίκες θα λειτουργήσει στο Δήμο Τρίπολης – Σύντομα θα γίνουν προσλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: