Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Φύλλο 2990, Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Διαβάστε στο σημερινό φύλλο των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και στο πρώτο θέμα: Διαγραφές προστίμων στο Δήμο Τρίπολης, αν αναγνωριστεί η κύρια οφειλή. Ποιους αφορά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επίσης διαβάστε στη πρώτη σελίδα της εφημερίδας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Βαλτετσίου. Την Παρασκευή η απόφαση του Αρείου Πάγου για το τέλος ακινήτων. Νέο εορταστικό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης. Επίσης διαβάστε στις εσωτερικές σελίδες και στα θέματα της τοπικής επικαιρότητας: Τρίπολη-Εκδηλώσεις για το Νέο Έτος 2013. Χριστουγεννιάτικη γιορτή από μαθητές της Μεγαλόπολης. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Βαλτετσίου. Το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης. Αντιδράσεις στην Πελοπόννησο για τις φημολογούμενες συγχωνεύσεις τμημάτων του Πανεπιστημίου. Επιταχύνονται οι διαδικασίες αδειοδότησης των τουριστικών επενδύσεων στην Πελοπόννησο. Στους κορυφαίους σταθμούς της Ελλάδας η Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης. Διαφωνεί το επιμελητήριο με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Η διαθεσιμότητα στο επίκεντρο της συγκέντρωσης του ΕΚΑ στην Τρίπολη.
Διαβάστε για τα Οικονομικά Νέα, καθώς επίσης: Από τον Σεπτέμβριο του 2013 τα δημόσια ΙΕΚ περνούν στις περιφέρειες. Θεατρική παράσταση από το 3ο σύστημα προσκόπων Τρίπολης. Προμήθεια αντιδραστηρίων αιμοδοσίας με συνοδό εξοπλισμό για τον έλεγχο του αίματος ενέκρινε ο Α. Λυκουρέντζος. Συγκέντρωση Φαρμάκων ξεκίνησε στη Νότια Κυνουρία. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεγαλόπολης. Θέρμανση στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Διαβάστε επίσης στις αθλητικές σελίδες των «Αρκαδικών Ειδήσεων»: Δεν προπονήθηκε την Τρίτη ο Κάστελς. Δεύτερη σερί νίκη για τους Νέους του Αστέρα. Καλαντζής: «Καθόλου καλός απολογισμός στα τελευταία ματς». Τσαμπούρης: «Να βρούμε λύσεις στα κακώς κείμενα». Στο ΣΕΦΑ βρέθηκαν οι ακαδημίες του Αρκαδικού. Καστρίτης: «Τα αποτέλεσμα μετράει, αλλά αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε». Αλέξανδρος Σιγκούνας: «Περισσότερη δουλειά εν’ όψει του ματς με Ηράκλειο». Παπαδάκης: «Περίεργα συναισθήματα που επιστρέφω στην Τρίπολη». Στις πρώτες θέσεις του Α’ τοπικού οι Δρομείς! Γρηγόρης Παναγιώταρος: «Το κίνητρο το είχαν τα παιδιά πριν μπουν στο ματς». Χαράλαμπος Μπακιρτζίδης: «Δεν φοβηθήκαμε καθόλου το ματς».
Τέλος στην τελευταία σελίδα και στη στήλη «Καλημέρα Αρκαδία» διαβάστε: Ήρθαν χρήματα για να πληρωθούν έργα του «Θησέα» στο Δήμο Τρίπολης. Συζήτηση για την καλύτερη φύλαξη της παλαιάς χωματερής στο Πλάτωμα. Ανάγκη για προσωπικό έχει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: